Vi är ständigt i behov av kunniga och erfarna föreläsare

forelasare-u-lank-m-logga-210x100-160908

Har du ett brinnande intresse för bygglagstiftning och byggteknik? Gillar du dessutom att föreläsa och träffa människor är du som klippt och skuren för oss!

Arbetsuppgifter

Din huvudsakliga arbetsuppgift är att vara föreläsare på kurser och andra arrangemang.

Det finns olika typer av upplägg för våra föreläsare. Den vanligaste formen är en föreläsare som arbetar på konsultbasis vid sidan om sitt vanliga arbete, inom något/några av våra befintliga kursområden. I dessa fall står Byggutbildarna för kursmaterial och presentationer. Du är givetvis med och påverkar innehållet i kursen

En annan variant på föreläsare är du som är specialist inom något område. Då tar du vanligtvis fram kursen själv och håller kursen inom Byggutbildarnas verksamhet. Byggutbildarna bidrar givetvis med synpunkter och dylikt, då vi är mycket noga med att kursen skall hålla en hög kvalitet som förenas med vårt varumärke.

Antalet kurser du vill hålla är upp till dig som föreläsare enligt överenskommelse med oss. Vi kan dock inte alltid garantera att kursen blir av om det är för få anmälda deltagare.

Om dig:

Tidigare erfarenhet av arbeten med liknande karaktär är meriterande

 • Vi ser gärna att du har arbetat som byggnadsinspektör/ bygglovhandläggare, kontrollansvarig eller motsvarande
 • Relevant arbetslivserfarenhet (Bygg) minst 3år
 • Högskoleutbildning inom bygg
 • Du har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift
 • Du har en teknisk förståelse för digitala tekniker och verktyg
 • Du är flexibel och anpassar med lätthet ditt arbete efter ändrade förutsättningar och efter vad som är viktigast för organisationen
 • Vi förväntar oss att du är social, trevlig, serviceinriktad och beredd att göra det lilla extra för dina kollegor, kunder, föreläsare och andra som Byggutbildarna har kontakt med.
 • Du tycker om att ta eget ansvar och egna initiativ
 • Du har glimten i ögat och positiv inställning samt är tillmötesgående

Särskilda kunskaper – krav:

 • Office (Främst: Power Point, Word, Adobe Acrobat, Excel)
 • B-Körkort

Särskilda kunskaper – önskvärt:

 • InDesign

Anställningsform:

Konsultuppdrag
Resor med övernattning inom Sverige förekommer regelbundet i tjänsten

Tillträdesdag:
Snarast eller enligt överenskommelse

Arvode:
Enligt överenskommelse

Placeringsort:

Hela Sverige

Ansökan:

Vi ser gärna att du skickar oss ett personligt brev där du beskriver varför du skulle passa för tjänsten samt ett CV. Märk ansökan med FÖRELÄSARE (i ämnesraden)

Skicka ansökan till admin@byggutbildarna.com

Referenser:

Vi önskar minst två referenser för tjänsten

Sista ansökningsdag:

Rekrytering sker löpande

Upplysningar om tjänsten:

Stefan Andersson, Byggutbildarna Rune Johansson AB, 073-707 94 00

stefan@byggutbildarna.com

Byggutbildarna Rune Johansson AB gör inför varje rekrytering ett aktivt val av annonsplats och eventuellt rekryteringsstöd. Vi kontaktar själva de vi väljer att annonsera hos. Vi undanber oss alla erbjudanden om köp av annonsplats eller rekryteringsstöd. Vi önskar att detta respekteras.

Om oss – Byggutbildarna Rune Johansson AB

Vi är ett företag som erbjuder aktuella utbildningar, seminarier och konferenser inom byggteknik och bygglagstiftning. Utöver detta ger vi även ut boken, Bygg- och kontrollteknik för småhus samt tidningen Nytt & Viktigt.

Företaget grundades 1984 av Rune Johansson. Rune har även medverkat i framtagningen av vår nuvarande plan- och bygglag och är ofta bollplank till departement, Boverket och nya utredningar kring bygglagstiftningen.

Till skillnad från många andra utbildningsföretag har vi en bred erfarenhet av såväl privata som kommunala verksamheter inom byggområdet. Detta gör att vi har möjlighet att göra kurserna och kursmaterialet mycket verklighetsanpassade.

Vi är en modern organisation som har expanderat de senaste åren. Vi ser en stor potential i företaget och väljer att fortsätter växa och utvecklas.

Vi hoppas du vill bli en av oss!