Nytt & Viktigt

NyttoviktigtNYTT & VIKTIGT samlar information inom områdena bygglagstiftning, byggteknik och intressanta rättsfall från byggbranschen på webben och som tidning.

Låt oss göra jobbet åt dig!

Nytt & Viktigt, i kombination med Byggutbildarnas kurser, är en optimal mix av information för att du ska känna att du hänger med i utvecklingen med minsta möjliga ansträngning.

DIGITAL INFORMATION & Nyhetsbrev

Den digitala informationen är indelad i kategorierna lagar och bestämmelser, rättsfall, byggteknik och smått och gott. Vi publicerar nyheter en gång varannan månad på nyttochviktigt.byggutbildarna.com. I samband med detta skickar vi ut vårt nyhetsbrev som en påminnelse. Över 10 000 personer får vårt nyhetsbrev regelbundet. Det stora värdet med information, utöver att veta vad som hänt, är att kunna länkas vidare till originaldokumenten och källorna, samt sökbarheten på sidan.

N&V2-2016TIDNING – NYTT & VIKTIGT

Vi vet att många fortfarande vill ha skriftlig information. Därför gör vi en sammanställning av de viktigaste nyheterna med fokus på framförallt lagar och bestämmelser och de viktigaste rättsfallen i tidningen. Tidningen kommer cirka en vecka efter att digitala versionen publiceras på nätet.

FILM/ INTERVJUER

I samband med varje nummer av Nytt & Viktigt publiceras även intervjuprogrammet ”Rune hörna” på nyttochviktigt.byggutbildarna.com. Avsikten är främst att programmen ska vara lärorika. Därför bjuder vi in och intervjuar olika personer inom de teman som vi varje gång har valt ut.

6 NUMMER PER ÅR

Informationen skickas ut 6 gånger per år vid månadsskiftena

  • Nr 1 – februari/mars,
  • Nr 2 – april/maj,
  • Nr 3 – juni/juli,
  • Nr 4 – augusti/september,
  • Nr 5 – oktober/november
  • Nr 6 – december/januari.

BESTÄLL HÄR

Abonnemanget kostar 1200 kr per år, plus moms.
När du skickat din beställning så skickas inloggningsuppgifter till den angivna e-postadressen. Fakturan skickas med post till dig.

Beställ Nytt & Viktigt här!

FLERA PRENUMERANTER PÅ SAMMA FÖRETAG

Är ni flera på samma företag som vill prenumerera på Nytt & Viktigt så har vi ett särskilt erbjudande för er.
1-5 prenumeranter kostar 3 000kr, därefter kostar det 600kr/person. Obs, erbjudandet kan ej kombineras med andra erbjudanden.
Moms tillkommer på samtliga priser.

För att beställa detta erbjudande maila namn och e-postadresser till de som ska ha prenumerationen, samt postadress (för tidningen) och faktureringsdress till admin@byggutbildarna.com, eller ring på 08-33 03 13

SAKNAR DU INLOGGNINGSUPPGIFTER

Har du beställt en betalande prenumeration av NYTT & VIKTIGT men inte fått inloggningsuppgifter, så kontakta oss igen via e-post eller telefon!

NYTT & VIKTIGT hittar du här: nyttochviktigt.byggutbildarna.com