Företagsutbildning

Arrangeras av Byggutbildarna

Företagsutbildning

Är ni många på företaget som behöver uppdatera er inom ett visst område? Är det svårt komma loss från arbetet? Lugn, vi löser det! Samla ihop kollegorna och fixa en lokal så kommer vi till er och håller kurs en dag hos er! Vi har kurser inom: Plan- och bygglagen, PBL Boverkets Byggregler, BBR Kontrollansvarig enligt PBL Uppdatering för kontrollansvariga inför förnyad certifiering Kontrollplaner Eller varför inte en kombination av dessa? Skicka in en offertförfrågan till oss, så kontaktar vi er. För att vi ska kunna anpassa kursen efter er, så önskar vi lite information om vilka deltagarna är. Vilka förkunskaper ni har i ämnet osv. Har ni några särskilda önskemål så går även det bra att skriva detta i meddelandefältet. Kurser med särskild inriktning mot byggnadsnämnden Många kommuner har en tight budget och utrymmet för kompetenshöjning står inte alltid i proportion till behovet. Särskilt inte som många kurser förläggs i de större städerna, och även resekostnader och logi ska rymmas inom budgeten. Vi förstår detta problem och erbjuder nu möjligheten att vi kommer till er! Ni står för kurslokal och eventuell förtäring (kaffe & lunch). Samla ihop deltagare från olika förvaltningar, andra kommuner etc. och kontakta oss för offert. Utöver kurserna ovan (PBL, BBR, Kontrollplaner) erbjuder vi även följande kurser som internkurser för kommuner: PBL för politiker PBL för administratörer Byggteknik och kontroll – GRUNDEN Byggteknik och kontroll – STOMMEN Byggteknik och kontroll – INSTALLATIONER Ny som handläggare (halvdag, kan kombineras med annan kurs) För en offert på någon/ några av dessa kurser, skicka en offertförfrågan enligt ovan. Vanliga frågor om företagsutbildningar: Erbjuder ni halvdagskurser? Vi har möjlighet att göra halvdagskurser. Dock är det inget vi rekommenderar då i anser att en 1-dagskurs redan är väldigt komprimerad och risken är att informationen vid en halvdag blir alltför övergripande. Men självklart är vi öppen för era önskemål och försöker anpassa kursen efter ert behov. Hur många bör minst vara med på kursen? Det är upp till er hur många deltagare ni vill ha med på kursen. Vi kan erbjuda offerter till fast pris (med obegränsat antal deltagare) eller offerter som baseras på antal deltagare. Vi har hållit företagsanpassade kurser med allt från 5 till 150 personer. Blir det billigare om vi bara bokar en halvdagskurs? Kostnadsmässigt skiljer sig inte en halvdagskurs så mycket mot en 1-dagskurs då våra omkostnader i princip är lika omfattande som vid en endagskurs.

Mål med kursen

Målet med våra företagsutbildningar är att så många som möjligt ska kunskap inom det ämne de önskar.

Vem vänder sig kursen till?

Arkitekter, projektledare, entreprenörer, småhustillverkare, konsulter, kontrollansvariga, byggnadsinspektörer, politiker, ingenjörer, konstruktörer, bygglovhandläggare samt andra aktörer som verkar i byggbranschen.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs

Kurstillfällen

Inga tillgängliga datum för denna kurs
  • Vi behöver din anmälan senast två veckor före kurs/eventstart. Kursen/eventet kan dock bli fullbokad tidigare. Vid för få anmälda, måste vi eventuellt flytta kursen/eventet till annat datum. Vi meddelar detta cirka tio dagar före planerad kurs-/eventstart.
  • Om inget annat anges i anslutning till kurs/eventdatumet här ovan, så finns det platser kvar på kursen/eventet.
  • En bekräftelse att vi erhållit din anmälan skickas så snart den behandlats. Hör av dig om du inte fått någon inom ett par dagar.
  • Cirka en vecka före kurs/event-start får du en kallelse med information om var kursen/eventet kommer att hållas, tider samt övrig information som kan vara viktigt att veta.
  • I våra kurser ingår alltid kaffe, lunch och kursdokumentation om inget annat står.
  • Kontakta oss i god tid om du vill ha särskild mat (men inte angett det vid anmälan), till exempel vegetarisk, gluten- eller laktosfri mat.
  • Du kan omboka/avboka fram till två veckor före kurs/eventstart. Därefter debiteras halva avgiften vid ombokning/avbokning. Om du uteblir från kursen/eventet utan att ha kontaktat oss, debiteras full avgift.

Du kanske även är intresserad av…

Företagsutbildning
Är ni många på företaget som behöver uppdatera er inom ett visst område? Är det svårt komma loss från arbetet?
Tid

0 dagar, –

Pris
4 900 SEK exkl. moms
Arrangör

Byggutbildarna Rune Johansson AB

Kontakta oss