Din bokning är nu klar

Arrangeras av Byggutbildarna Rune Johansson AB

Tack för din bokning

En bekräftelse har skickats till de e-postadresser du angav vid bokningen.

Övriga kursvillkor och information

Kallelse

  • Cirka en vecka före kurs/event-start får du en kallelse med information om var kursen/eventet kommer att hållas, tider samt övrig information som kan vara viktigt att veta.

Ombokning/ avbokning/ flyttad kurs

  • Du kan omboka/avboka fram till två veckor före kurs/eventstart. Därefter debiteras halv kursavgift vid ombokning/avbokning. Om du uteblir från kursen/eventet utan att ha kontaktat oss, debiteras full avgift.
  • Vid för få anmälda, måste vi eventuellt flytta kursen till annat datum alternativt ställa in kursen/eventet. Vi meddelar detta cirka tio dagar för planerad kursstart.

Lärarledd online

  • Har du bokat en lärarledd utbildning online kommer du i samband med kallelsen få mer information och en länk hur du går tillväga för att delta på kursen online. För att få en bra upplevelse behöver du en dator med tillgång till internetuppkoppling, webbkamera (antingen integrerad på datorn eller extern webbkamera) och mikrofon och högtalare (antingen datorns inbyggda eller ett externt headset). OBS! För närvarande krävs det att alla kursdeltagare använder sig av zoom-klienten som går att ladda ner kostnadsfritt på zoom.us.

Lunch & fika

  • I våra fysiska kurser ingår alltid kaffe och lunch om inget annat står. (Gäller ej kurser online).
  • Kontakta oss i god tid om du vill ha särskild mat (men inte angett det vid anmälan), till exempel vegetarisk, gluten- eller laktosfri mat.
byggutbildarna-logo-vit-600x135